Plastiroll aloittaa toiminnan Espanjassa Fineslinkin edustamana

Plastiroll Oy on yksi Euroopan merkittävimmistä biohajoavien pakkauskalvojen ja pussien valmistajista.  Plastiroll valmistaa perinteisten muovipäällystettyjen materiaalien lisäksi kompostoituvia paperi- ja kartonkipohjaisia pakkausmateriaaleja. Toiminnan lähtökohtana on tuotteiden korkea ympäristöystävällisyys, joka toteutuu kompostoitavuudella sekä uusiutuvilla ja biohajoavilla raaka-aineilla.

Plastiroll valmistaa tuotteita sekä omilla että eri kaupan brändeillä ja toimittaa lisäksi tuotteita suoraan pakkaus-, elintarvike ja paperiteollisuudelle. Plastirollin tunnetuin tuotemerkki on Bioska. Biohajoavien kalvojen ja pussien valmistajana Plastiroll on yksi alan pioneereista Euroopassa ja on aloittanut niiden tuotannon jo vuonna 1997.

Plastiroll aloitti toiminnan Espanjassa osallistumalla jätealan yritystilaisuuteen, jonka Fineslink koordinoi yhteistyössä Praxbase SL:n kanssa Suomen suurlähettilään Madridin virka-asunnolla.

Marko Päiväniemi esitteli tilaisuudessa Plastirollin biojätepussit sekä uuden, nopeasti hajoavan Bioska Plusin Espanjan jätehuollon «kermalle».  Kuulijoiden joukossa olivat edustettuna muun muassa 15 espanjalaista kuntaa, suuri joukko jätehuollon ja laajemmin infrastruktuuriasioiden parissa toimivia yrityksiä, sekä alan kannalta kiinnostavia tutkimuslaitoksia ja kansalaisjärjestöjä.

IMG_2995

Marko esittelee Plastirollin tuotteita

 

20170307_113736

Valmiina vastaanottamaan vieraat!