Fennopromo ja Fineslink aloittivat yhteistyön

Ffenno-teamennopromo Ltd on suomalainen asiantuntijayritys, joka toimittaa liiketoiminnan kehitys- ja kansanvälistymispalveluja elintarviketeollisuuden yrityksille ja organisaatioille.

5790d0732a88a-freefoodexpo_c6c5c9e8_ce30edff

                         Finnish Food Innovations (FFI) -ohjelma 1.5.2016 – 30.4.2018 opastaa elintarvikealan pk-yrityksiä innovoimaan asiakaslähtöisiä lisäarvotuotteita kansanvälisille markkinoille.  Ohjelman puitteissa osallistujat vierailivat Barcelonan Free From-messuilla jonne myös Fineslink kutsuttiin mukaan.

Finnish Food Innovations (2)BCNFinnish Food Innovations 2Toiminta jatkuu useiden work-shoppien muodossa. Barcelonan inspiroivina ryhmä ideoi uutuustuotteita joiden mahdollisuutta menestyä espanjan markkinoilla pyydettiin Finelink tutkimaan. Tulokset esiteltiin nyt elokuussa 2017 Helsingissä.